Radio 100glava - Stoglava Aždaja
4948
post-template-default,single,single-post,postid-4948,single-format-audio,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Radio 100glava

Od ponedeljka do četvrtka, u ponoć, i za vreme vanrednog stanja 100glava virtuelno razgovora, na različite teme, sa svojim zamišljenim, ali verovatno postojećim, slušateljkama i šlušaocima. Ko zna, možda i bude nekih gostujućih glasova….


Epizoda 1.
Zašto žene i muškarci često nisu prijatelji? Zbog čega se ne razumeju, i dje je zapelo?


Epizoda 2.
Stanje budnosti je jedno, a sve drugo je drugo. Ljubav? Ceo grad spava, samo smo mi upalili svetla. Možda grad ni ne spava? Možda ni mi nismo budni?

Epizoda 3.
Plašimo li se? Ne virusa, nego svega što nam je nepoznato? Kako da pobedimo strah? Ima li mu leka? Je li to uteha? Nema odgovora, samo bezbroj pitanja.

Epizoda 4.
Ljubav Vera Nada nije sveto al’ je trojstvo. Ima li ko da ne veruje? Može li beznadežni nevernik da voli? Ko god voli, mora da veruje!

Epizoda 5.
Šta nam pada teže- Da praštamo ili da molimo za oprost? Ko se ne kaje, o oprostu ni ne razmišlja. Karantin pametne ljupko ćera na preispitivanje i autokorekciju.

Epizoda 6.
Oseća li i ljubav krizu, ili se to samo nama čini? Trpimo li se pod ključem, ili je ipak sve lakše u dvoje?

Epizoda 7.
Celo telo samo zbog glave postoji. Čuvamo li je? Virus ćemo preživeti, al’ hoće li glava zbog tela najebati, pitanje je sad.

Epizoda 8.
Ceo život u jednu poslovicu stane.


Nema komentara

Ostavi komentar