Kontakt - Stoglava Aždaja
107
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-107,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Budite slobodni da mi pišete

Ja kao 100glava…

100glava Aždaja, rođena je 1989. godine u Mostaru, rodnom gradu svoje majke. Zbog nesrećnih, ratnih, okolnosti na prostoru bivše Jugoslavije svoje najranije godine života provela je u Baru, rodnom gradu svoga oca. Međutim, uoči svilene revolucije 2000. godine, sa roditeljima se iz Crne Gore seli u Beograd, u kome i dan danas živi. Na Fakultetu Političkih nauka diplomirala je politikologiju, a na Studijama roda masterirala kulturologiju kritikom institucije braka iz perspektive slobodne ljubavi, oslanjajući se pritom na anarhističke eseje čuvene feministkinje dvadesetog veka- Eme Goldman. Pored akademske posvećenosti feminističkoj teoriji, 100glava aždaja svoju političku borbu artikuliše kroz društveno angažovano spisateljstvo i poeziju.

Proza i poezija

Facebook stranica

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

3 weeks ago

100glava Aždaja

Najzad je #Out dizajn recikliranih korica mog romana prvenca- Jefimija, žena koja čeka.

Obično na fotkama ništa nije tako moćno kao kad se golim rukama pipa i drži, a otvorenim očima gleda i upija. Aliii, sa sigurnošću tvrdim da je #jefimija najlepša uživo, rodjena da osveži i prošareni svaku biblioteku.

Do objave lokacije i vremena promotivnog spektakla, na najjačem mestu u gradu, ostanite egzotično strpljivi/e i pripremite svoju dušu i telo za odlazak na Bali, u Beogradu.

hvala Jelena Jachim Jacimovic što si Jefimiji i ostrvu ljubavi podarila visual kakav zaslužuju!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nisam tviterašica, ali mogu kad poželim…

Moj twitter