3 najbesmislenije muške laži - Stoglava Aždaja
3127
post-template-default,single,single-post,postid-3127,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom

3 najbesmislenije muške laži

75528_512557908809875_24861152_n

,, Nije mi do seksa, meni je do tebe je ona simpatična, neistinita i pogana priča. Nema čoveka na planeti kome do seksa nije. Nema ljubavi bez libida. Ne možete se zaljubiti u muškarca sa kojim niste bar jednom poželele da provedete noć. Zaljubljujemo se u sve. U oči, reči ali i u dodire. Stoga, kada vam kaže da mu nije do seksa, znajte da ne govori istinu. Njemu je do seksa, kao što je i vama. Dakle, stalo vam je jednako do iste stvari, opustite se i prekinite da tretirate seks kao da vas je obuzeo talas izmišljenog morala.

,, Razvešću se od žene, samo mi treba malo vremena’’ je ona manipulatorska, neistinita i nesvesna priča. Ko se ne razvodi, a obećava razvod kao slobodu taj se osloboditi nikada ni neće. Ko još danas može da voli pod obećanjima? Ljubav ne obećava, ona se dešava. U slobodi, a ne skrivanjem i uzaludnim nadanjem. Stoga, ne gajite iluzije, ne čekajte tuđe razvode, koji se nikada neće dogoditi, nego volite slobodne ljude koji su spremni da još slobodnije vole vas.

,, Nisam te prevario, sve si izmislila’’ je ona uobičajena, skoro pa svakodnevna, priča. On će da laže, i lagaće, sve dok ne vidite istinu sopstvenim očima. Čak će i tada postojati mogućnost da vas ubedi kako ste vi sve izmislile. Stoga, ne tripujte FBI i CIA, nije svaki lažov lopov, niti je svaki muškarac monogaman.
Nisi ništa izmislila, sve je tako kako misliš.

 

http://www.cosmopolitan.rs/ljubav-i-seks/dating/19500-sigurno-si-ih-nekad-cula-3-najbesmislenije-muske-lazi.html

Nema komentara

Ostavi komentar