5 saveta za korektan odnos sa muškarcem - Stoglava Aždaja
1713
post-template-default,single,single-post,postid-1713,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom

5 saveta za korektan odnos sa muškarcem

ec67a675fe200a3d8a354a547c5b4162

1. Iako je istina preporučljiva, uvek i svuda, u ovom slučaju za istinu nema mesta. Šta god da vam je na umu, kada ga pogledate, potrudite se da to ne kažete jer će svaka vaša “nežna“ reč biti upotrebljena protiv vas, ako ne danas onda sigurno sutra. Ne kažem da bi trebalo da lažete, samo kažem da ne bi trebalo da govorite ono što mislite, kada je on ili vaš odnos u pitanju, jer muškarci više vole da ne znaju ono što bi voleli da znaju. Ukoliko ga gledate u oči, a srce vam lupa, i mislite se u sebi: “ Jbt, odlepila sam“ , ponašajte se pribrano, ne gubite se, jer ako sazna da ste odlepile, najebaćete. Dakle, ne izjavljujte ljubav uvek i svuda, svakome i bilo kome jer postoji verovatnoća da ste se istripovale i da će vas taj trip koštati živaca i vremena. Živci često jesu k’o strune, a vreme je uvek novac.

2. Uvek se trudite da mislite unapred, i da budete mislima korak ispred njega jer ako kojim slučajem budete kaskale bićete i više nego razočarane. Ono što vam se čini da je ovako ili onako, uvek vam se dobro čini, pa stoga nemojte da mislite da izmišljate ili preterujete. Sigurno ste u pravu. Poenta je da se ne opterećujete i ne tripujete, bez obzira na to šta vam se mota po glavi. Prihvatajte lagano sve potencijalne mogućnosti jer ćete se samo tako ,ukoliko vas zadesi ono što vam se naposletku učinilo mogućim, dočekati na noge i bez problema prihvatiti svako sranje. Dakle, uvek verujte više sebi nego njemu, i ne zaboravite na to da je sve ovo igra i da ćete se sačuvati jedino ako budete mislile svojom glavom i ukoliko se budete ponašale u skladu sa svojim potrebama i željama.

3. Nikada, ali nikada nemojte da ga molite, ma šta god da je u pitanju, jer što više puta izgovorite “molim te“ to čete više puta čuti: “Ne“ , “Nemoj“ , “ Ne mogu“, “Odjebi“ ili “Dosadna si“ . Ako i pogrešite, nema potrebe da padate u trans i čupate kose. Ok je da kažete: “izvini“ , ali ne više od jednom, jer samo je prvo “ izvini“ iskreno “ izvini“. Svako sledeće “izvini“ njemu će davati imaginarno pravo da vas odbija iako možda u tom trenutku to ni ne želi. Ako nakon prvog “izvini“ ne odreaguje ljudski, onda nema potrebe više da čuje bilo šta drugo osim: “ Doviđenja prijatelju i svako dobro. “ Dakle, ne padajte na kolena, ne vrištite, ne budite ponizne pa čak i kad ste grešne jer je vrlo verovatno da je on čak dva puta grešniji od vas.

4. Ne uzimajte zdravo za gotovo sve što vam kaže, bez obzira na to da li vam govori ono što želite čuti ili ne. Pored slatkorečivih nijedna nije nikada uspela da čuje istinu, a pored onih na silu hladnokrvnih nijedna nikada nije uspela da čuje ništa osim poluistine. U ovom slučaju zlatna sredina je zaista zlatna. Međutim, uvek budite na oprezu jer kao što ni vi nećete reći kako ste odlepile za njim, tako ni on neće to isto reći vama. Vrlo je verovatno da će vam reći sve suprotno od onoga što oseća i kako misli, jer generalno muškarci nisu baš toliko hrabri, koliko bi voleli da budu. Dakle, nemojte da se pecate na njihove opaske, upakovane fore zvane “ sad ću da te spustim“, kao ni na njihove “boli me dupe za tebe“ fazone. Ukoliko ga boli dupe, neka se okrene i neka ide jer često se u životu obestini ona stara : “ Ode jedan, dođu dva“.

5. Nikada, ali nikada nemojte da ljubomorišete i pravite ljubomorne, primitivne, scene. Pre svega jer je ljubomora besmislena. Ljubomoru su izmislili muškarci kada su sebe ubedili da polažu pravo na svaku, a najviše na “svoju“, ženu. Verujte u sebe, ne krivite druge žene, ne zamerajte drugim ženama jer sve što se njega tiče, od njega i zavisi. Ne lupajte mu svojom besmislenom ljubomorom etiketu neprejebivog frajera, jer on to sigurno nije, ali će to sebi postati ukoliko mu to vi dozvolite. Ako želi da ide sa drugom neka ide, ne skačite s mostova, ne secite vene i ne budite glupe. Budite opuštene, samouverene, vesele, nasmejane i pametne. Muškarci su jaki samo ako ste vi slabe. Dakle, pobedite ljubomoru i ostale zlokobne slabosti jer ćete samo tako uspeti da vladate sobom. Ko sobom vlada, vlada i situacijom.

http://www.cosmopolitan.rs/ljubav-i-seks/dating/19308-bez-svadja-i-nerviranja-5-saveta-za-harmoniju-u-vezi.html

 

4 Komentara
 • 167
  Objavljeno u 17:20h, 04 maja Odgovori

  Jebote stoglava sa kakvim si ti to glavama bila kada ovakve stvari pises 🙂

  • 100glava
   Objavljeno u 17:22h, 04 maja Odgovori

   ovo su univerzalni saveti 🙂

   • ironijexl
    Objavljeno u 10:04h, 05 maja Odgovori

    Univerzalnost je uniformna, služi onima koji nemaju svoje mišljenje.

    • 100glava
     Objavljeno u 12:51h, 05 maja Odgovori

     Slazem se. Mada na prvi komentar, gore, odgovor je univerzalnost. 😉

Ostavi komentar