Heteroseksualno licemerje - Stoglava Aždaja
280
post-template-default,single,single-post,postid-280,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Heteroseksualno licemerje

11026122_1558213104440502_2367453394261954708_n

Ova istrošena priča oko Parade nije do kraja istrošena jer već drugu godinu za redom niko nije skupio muda da poentira i ispoštuje Ustav, u koji se svi kunu a koji bi svi da menjaju. Međutim, koji god Ustav, dame i gospodo, da donesete vi ćete ga prekršiti jer vaše heteroseksualno licemerje i vaš heteroseksualni kompleks proždire sve što iole u ovoj državi vredi.

Gde mi to živimo i sa kim vazduh udišemo? Ko su ti umnosakati huligani i fašisti kojih se toliko plašite? Nema većeg huligana od ove države. Ko je vama rekao da ste vi normalni i ispravni? U kojoj laži vi živite i s kojim pravom vi odlučujtete ko sme a ko ne sme da hoda ovom zemljom? Što vi ne biste vašu heteroseksualnost čuvali u svoja jebena četiri zida? Što vi svakodnevno paradirate i ubijate u pojam sve one koji žele da žive svoje slobode? Ni vi ne poštujete te vaše otrcane, heteroseksualne, norme jer ih kršite svaki put kada se skinete goli pred vašim partnerima/kama, kako biste upražnjavali “prljave“ seksualne igre. Po čemu ste vi to bolji nego svi oni/e koji/e ne žive u okviru tih vaših heteroseksualnih matrica? Zar ne mislite da i vaši načini života narušavaju kult porodice? Seksate li se samo radi produženja vrste? Jesu li sve vaše partnerke za seks majke vaše dece? Jesu li svi vaši partneri za seks očevi vaše dece? Imate li vi, uopšte, decu? U kom veku vi živite? Perverzni ste, ložite se na analni seks a glumite velike moraliste i verujuće ljude, dok s druge strane svoje primitivno licemerje namećete kao normu po kojoj svi mi moramo da živimo? Zašto vi šetate gradom i držite se za ruke sa svojim partnerima/kama? Zašto se vi ljubite na javnim mestima bez imalo stida, blama i osećaja krivice? Ko je vama dao dozvolu da se ponosite svojom seksualnom orijentacijom? BOG? Crkva? Država? Bog je lična stvar, crkva je zemaljska institucija, a državu nemamo. Odakle crpite legitimitet? Iz zakona? Ne bih rekla. Ustav i zakoni su na strani svačijih sloboda i prava, bez izuzetka i bez obzira na veru, seksualno opredeljenje, pol, klasu, boju kože,..

Toliko ste zatucani i poremećeni u tom vašem licemerju da ste sebi dali za pravo da terorišete sve one koji ne žele da žive po vašim smrdljivim pravilima. Pretite silom, nasiljem i krvlju jer argumente nemate. Krijete se iza crkve i države jer su vas oni i stvorili. Ne poznajete etiku a na nju se uporno pozivate. Gde ste vi rasli? Ko je vas vaspitavao i učio životu? U koje ste škole išli i koje knjige vi čitate? Nemojte da se vadite na glad, nemaštinu i bedu. Nemojte da se vadite na Miloševiće, Koštunice, Čedomire, Vučiće i sva ostala politkanska govna. Imate li vi nešto svoje, što je produkt vaše vizije, koja oslobađa i pacifizuje? Ne, vi imate idole i svi oni koji imaju idole nemaju sebe. Vaši idoli su vas progutali, uništili i ubili su u vama i ono malo nade da ovaj narod mora i treba da krene, najzad, napred.  Vi ste ova država koja ne postoji. Vi ste sram i blam. Vi treba da se krijete u svoja četiri zida jer ste vi nešto najgore i najbrutalnije što je ova zemlja iznedrila. Zaključajte se vi u svoje sobe, seksajte se i volite u svojim heteroseksualnim odajama ali daleko od javnosti jer ni te vaše perverzije ne služe jačanju kulta porodice, na kojem toliko insistirate a koji niste u stanju ni da definišete.

Stoga, ne pozivajte se na normalnost jer normalni niste. Ne pozivajte se na etiku jer ste vi jedna obična vreća govana koja dalje od svog praga videla nije. Ne govorite u ime svih nas koji verujemo u slobodu i koji se za tu istu slobodu borimo. Ne dičite se svojom heteroseksualnošću jer od seksualnog opredeljenja ne zavisi to da li ste čovek ili niste. Eto, npr, vaše seksualno opredeljenje vas čini lošijim ljudima jer tripujete superiornost. Niko superioran niti inferioran ne može biti na osnovu svog seksualnog opredeljenja. Razmislite o tome svaki sledeći put kada se skinete goli. U seksu svi smo mi isti.

 

Besna Aždaja

 

Nema komentara

Ostavi komentar