Hvala ti, Milena! - Stoglava Aždaja
5617
post-template-default,single,single-post,postid-5617,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Hvala ti, Milena!

Mnogi misle kako su razbijanje tišine i ćutnje Sizisofske muke nerešive, i da kad zaćutiš jednom, dvaput, da ćeš zaćutati zauvek. Međutim, to je zaista neproverena istina. Iskustvo pokazuje da kad tišina progovori, niko više nikada ne može da zaćuti.

No, nije Mika jedini. Mnoge od nas tek će sad da progovore. Realnost će uskoro poput neba da se otvori i sve da nas pljusne i zapljusne novim, bolnim istinama.

Kad progovore pevačice, glumice, novinarke, manekenke, književnice, slikarke, voditeljke, političarke, majke, komšinice, sestre, majke, tetke, bake, ujne, strine, šefice, drugarice, princeze i kraljice. Kad progovori ženska planeta mnogo će čuvenih i nečuvenih profesora, producenata, reditelja, urednika, muževa, očeva, braće i drugova u Srbiji i širom sveta, biti dovedeno pred ovozemaljski i nebeski sud, da im se sudi u ime Boginje i pravde.

 

Izvor: https://www.iserbia.rs/ifermin/hvala-ti-milena
Nema komentara

Ostavi komentar