Kučka za kučke! - Stoglava Aždaja
27
post-template-default,single,single-post,postid-27,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Kučka za kučke!

image-ff0852920297b90e6162c819cac8aa1454baf5d52b60f112382dfb9d400d1220-V

Ne da mi se da napišem odbranu svih kučki ovoga sveta. Napisah je, zapravo, ali je nestala. Ne mogu ni kučka na miru da budem !

Šta je kučka i ko je kučka? Ja bih rekla da je to ženski pas. Ako neko smatra da je reč kučka pogrdna reč, onda ja apelujem na sve ljubitelje pasa da, ukoliko imaju ženskog psa da ga se otarase jer nije preporučljivo držati kučketine u kući. Mislim, kad se već vređamo onda bi bilo lepo da se sve kučke tretiraju na isti način. Mislim na nas kučke i na one prave kučke, tj. ženske pse. Uostalom, ne vidim šta to fali kučkama ( psima). Ravnopravne su sa svojim đžukcima, pare se, one se onda okuce, nekada ostare zajedno, često ne. Nezavisne su, retko maltretirane i uvek svoje. Te kučke su prave kučke. Hm. Pretpostavljam onda da je žena, koja poseduje osobine kučke, u stvari žena koja manje zavisi i više negira postojeće. Onda je, rekla bih, kompliment biti kučka. Hvala unapred, na lepim rečima. Prava sam kučka i baš sam srećna u svojoj kučkastoj koži. Biti lavica isto nije loše. Jer kod lavica i lavova vlada matrijarhat. One love, one hrane, one vode glavnu reč. Milina. Lavica je u zavidnijoj poziciji u odnosu na kučku. Lavica je uvek na dobrom glasu, a kučka je sinonim za sve što se ne prihvata olako. Mada, obe su nekako svoje. Ako ste riba, onda vam nije nimalo lako. Teško je plivati na suvom. Ako ste mačka, previše ste lepi i onda se od vas ne očekuje da puno mislite, pa vam stoga ni u toj ulozi nije jednostavno. Obrni, okreni najbolje vam je da budete lavica ili tigrica ( mada ni tigrice nisu na ceni trenutno, previše su kičaste). Sa lavovima je lako, sa tigrovima još lakše. Ispade da je najgore sa đžukcima. Ali, ako ponesete titulu kučke u njenom pravom značenju nećete imati problem sa sobom.  Jedino će vas pratiti zlokoban glas da ste kučka, ali sa komplimentima se lako izlazi na kraj. Formula je jednostavna. Malo budeš kučka, malo lavica, malo manje riba ili mačka, a najviše budeš ono što jesi.

Bitch

2 Komentara

Ostavi komentar