Našmrkani parazit - Stoglava Aždaja
2303
post-template-default,single,single-post,postid-2303,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom

Našmrkani parazit

nc

Dobar dan. Noć je bila kritična, jutra se ne sećamo jer se i ovoga puta dan po jutru ne poznaje. Slomili smo zid. Glavom. Glava ne boli i posledice od udarca su nikad draže. Ne znam, ali čini mi se da čaj od nane pomaže.
Koliko rečenica je potrebno da izgovoriš da bi te jedan parazit bar donekle razumeo? Nije parazit kriv što je majmun. Kriva sam ja što majmunu kupujem banane već mesecima. Jbt da li je moguće da još uvek tragam za svojim spletom događaja? Ili ja samo ispitujem sopstveni stepen tolerancije? Pogledaj se, druže. Dobro se pogledaj. Drag si majmun. Draga si majmunčina. Ali ja zaista ne mogu više da te hranim bananama. Smorila sam se. Ne daš se. Nećkaš se. A zapravo nemaš šta da daš, nego sam te ja ubedila da imaš pa ti odbijaš jer ti lepo da sanjaš o tome da si veliki šmele, u pokušaju Knele. Pa ti si bre ona stereotipna žena koju javno prezireš i nipodaštavaš. Svaki put kada oživiš neki glup stereotip o ženi znaj da momentalno oživljavaš sebe i sve svoje. Jer to si ti. Primitivan stereotip. Istripovani parazit koju veruje u to da je neprikosnoven jer je povukao 5 g brašna ( tip 400 meko) zbog čega je zapao u impotenciju i seljačke tripove. Druže, ni banane ti više ne pomažu. Avokadom sada da te častim ti bi se opet raspao. Izgleda da nema tog voća, a ni brašna koje bi od tebe napravilo boljeg čoveka i većeg muškarca.

2 Komentara
 • LaBiLnA
  Objavljeno u 20:01h, 02 avgusta Odgovori

  Ne daj mu samo oštro brašno! Može da se iseče! 😉 A posle tužba, sudovi, Strazbur… odšteta…

  • 100glava
   Objavljeno u 13:41h, 04 avgusta Odgovori

   Ja vise za ovog ne odgovaram 😀

Ostavi komentar