Nedodirljivi muškarci - Stoglava Aždaja
2309
post-template-default,single,single-post,postid-2309,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom

Nedodirljivi muškarci

679f5c90abc2e18190834d4d71b85944

Postoje li nedodirljivi muškarci? Postoje. Kakvi su ti nedodirljivi? Oni su, zapravo, dodirljivi više nego bilo koji drugi. Oni forsiraju nedodirljivost, veštački je gaje tako da uvek, na kraju svake priče, često ispadnu zli, iskompleksirani, nesigurni, plašljivi pa samim tim i nekako naivni i smešni. U čemu je njihov problem onda? Ne znam, ali čini se kao da su ti “nedodirljivi“ jednom za života bili istinski otvoreni pa su se upropastili tako što ih je druga strana polila ledenom vodom i tako zatvorila do beskraja. Oni se odaju za snažne muškarce, stabilne, ne preterano zainteresovane, nikad nemoćne, uvek spremne, izrazito strastvene a poprilično nedostupne. Oni su zbog toga obično i privlačni ženama koje vole otvorenost, pamet, igru, slobodu i strast. Ma oni su privlačni jer nisu na prvu loptu dokučivi. Ne biti dokučiv na prvu loptu i biti nedodirljiv nije isto, lepi. Shvati to i biće ti lakše.
U odnosu sa ženama, koje vole istinu i koje se bore protiv zatvorenih umova i duša, “ nedodirljivi“ muškarci postaju dodirljivi tako što pokažu svoju ljudsku ništavnost, svoju nekarakternost, slabost, isfrustriranost, svoj strah i prebahatu bahatost. Kada naiđu na takve žene oni se najčešće prema njima ophode kukavički. Taj kukavičluk ogleda se upravo u toj primitivnoj bahatosti koju je, zapravo, jednostavno prevazići. “ Nedodirljivog“ prevaziđeš i pobediš onog momenta kada ga iskuliraš i kada odbiješ da uzmeš od njega čak i ono što možda istinski, u nekom trenutku, poželiš da uzmeš. Iskreni ljudi ne veruju u tu umišljenu nedodirljivost. Strah od neželjenog rastanka, od prevare, izdaje, laži i prestanka emocija je najbanalniji strah na svetu. To u suštini nije ni strah. To je upravo ta primitvna imaginacija o nedodirljivosti. To je veličanje zatvorenosti i skučenosti koju nijedan slobodan čovek ne može i ne želi u svom životu.
Nisi fatalan, lepi. Nisi ni nedodirljiv, dragi. Ti si samo jedan nesrećan muškarac koji će nesrećan i umreti ukoliko ne počne život da poima onako kako ga poima ljubav u slobodi i istini.

http://www.cosmopolitan.rs/ljubav-i-seks/dating/19748-otkrivamo-kakvi-su-to-nedodirljivi-muskarci.html

Nema komentara

Ostavi komentar