Seks na eks - Stoglava Aždaja
3998
post-template-default,single,single-post,postid-3998,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom

Seks na eks

Solo mujeres

Čujem ne ide seks na eks, seks na noć, seks na sat, dva ili tri. Čujem ne ide to, ne valja. Kao trulo je jer se obično završi tako što se neko nikada više ne javi onom drugom. Što je skroz dramski i šik. Neke stvari jednostavno nema potrebe ponoviti. Postoje samo da bi se desile jednom za života i nikada više. Tako da valja se, samo kad se igra na sigurno. Ono, preventivno. Od sigurnog seksa na eks posle je ukusan i čokoladni keks, i apsolutno je nebitno što svuda iskaču nekakve dijete i nekakva pravila o zadovoljstvu i svršetku jedne sasvim lagane stvari- seksa. Oralna zadovoljstva su život na eks a ne matematička zajebancija. Stoga, manje misli šta, kako, koliko i kome, i više delaj i oslobađaj sopstveno telo.

Jer…

Ko to kaže, ko to laže da žene ne vole seks na eks? Čujem često tu sistemsku foru: ,,Imao sam seks s njom pijan i iskulirao je posle’’ .. I šta to sad pa znači? Kao njima se sve važi i sabira u plus, nikad minus, samo profit pa i erotski, dok žene plaču i ljube sliku ,, njegovu,, u nadi da će ponoviti istog dragog još po koji put. Ma dajte molim vas. Ko kaže da potrebe mlađane heroine iste te noći nisu bile identično pijane kao kod gospodina šabana? Kakve su to lažljive bajke? Seks na eks stub je naše seksualne emancipacije, koja još uvek traje. Ne smemo se gnušati onoga što nas spaja i zadovoljava.

Uostalom, šta je seks na eks? To je nešto poput pričice/Ja izašla, bistra i lepa, popila koju, upoznala Rafaela i otišla s njim u beskraj? Dobro, i ? Šta onda? Ništa. Rafael u Pariz, ja na Lion. Sve u svemu, seks na eks bolji je nego čokoladni keks, naročito kad seksa nema, ni na slici, ni u pesmi, ni na mapi. Raphael ili Miloš kao da je važno. Prostor i vreme su nevažni. Imena, brojevi i novci takođe. Sve je opuštajuće i nevažno kad je na eks.

I tako…

Čujem ja svašta. Šta ću. Volim da slušam.

Kažu može poljubac, ništa seks. Kažu može svašta samo da nije ništa. A šta je svašta? A šta ništa? Je li seks na eks moralno posrnuće? Šta je onda ništa ako je seks svašta?

Da, svi se čude tabuima. Znam. Niko ne voli tabue. Znam i to. Mada svi im se klanjaju. Čujem i to. Pa šta sad? Svašta i ništa? Svašta. Je li to ona parola/Malo kradem, malo lažem, ali seks na eks naravno nemam. Šta sam ja? Moralna do bola, zarobljena lažljivica i žrtva sistema. Dakle, ja sam ništa.

Kako ću se osloboditit?
Tako što ću prestati da lažem i kradem sopstvene snove

Tako što ću prihvatiti sve što je lepo i što mome srcu prija

Tako što ću se skinuti i plesati na pesku

Bez blama i stida

Bez brige i okova

Jer…

Slobodna mogu sve

Naročito seks

na eks…

#stopredrasudamaoseksu #seksualnasloboda

Ljubav i seks

Nema komentara

Ostavi komentar