Šofer ili šoferkinja – panel-diskusija na temu rodno osetljivog jezika - Stoglava Aždaja
5519
post-template-default,single,single-post,postid-5519,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Šofer ili šoferkinja – panel-diskusija na temu rodno osetljivog jezika

Osetljiv jezik je tema kojom će se baviti mladi iz omladinske organizacije AEGEE Niš u okviru panel-diskusije „Rodna ravnopravnost ili kvarenje jezika?“ u ponedeljak 9. maja u 17 sati na Filozofskom fakultetu u Nišu. Mladi su u poslednje vreme veoma zainteresovani za ovu temu, smatraju organizatori.

Na panelu će o svojim viđenjima ove teme govoriti doc. dr Aleksandra Janić i doc. Ivana Mitić sa Departmana za srbistiku Filozofskog fakulteta u Nišu, zatim doc. Nemanja Krstić sa Departmana za sociologiju, Natalija Žunić, profesorka sociologije pravnih studija roda u penziji i Minja Marđonović, aktivistkinja i autorka romana „Jefimija, žena koja čeka“.

Izvor:

Šofer ili šoferkinja – panel-diskusija na temu rodno osetljivog jezika (mediareform.rs)

Nema komentara

Ostavi komentar