Šta je muškarac? Ljubav ili seks? - Stoglava Aždaja
3607
post-template-default,single,single-post,postid-3607,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Šta je muškarac? Ljubav ili seks?

20160421_144645

Woman

ŠTA JE MUŠKARAC? LJUBAV ILI SEKS?

Meni još uvek seks. Seks je sve. Seks vidim u svemu; u njegovom smehu, u njegovom humoru, sarkazmu, u njegovom takmičarskom duhu, u njegovoj nestalnosti,… Kada osetim uživanje u ,, našim “ energijama (našim jer su spojene određenim trenutkom, prostorom) , kada shvatim da mi prija svaki njegov dodir, pogled, glas i hod, kada uživam u svemu što mu jesam i nisam, što mi on jeste i nije, kada shvatim da uživam u tome da ga, od srca i nezaustavljivo, ubeđujem u ono u šta samo ja, od nas dvoje, verujem, kada mi telo reaguje na pomisao, kada svašta nešto lepo u meni poludi i razludi me svu, ja tada osećam seks, osećam ljubav, i, na kraju, osećam svog partnera, kao svoj otelotvoreni ideal o ljubavi i seksu. Spoznaja sopstvenog otelotvorenog ideala ključna je i višefazna. Kao i život.

Kada se čovek, do ludila, zaljubi on oseti nekakvu slobodu u svom postojanju, u svom duhu i telu. Kada greši ( samo zato što se nada) , kada ne odustaje slepo, kada omogući sve što mu trenutak ponudi, tada čove, zaljubljen čovek, odlazi na rulet, i na 0 stavlja sve što ima i nema, i čeka… Okreće se. I rulet, i kolo sreće. Ali, i rulet je valjda nekakvo kolo sreće, koje se okreće?! I? I, i, i, pada, pada, padaaa 0. Zaljubljen čovek, sav preznojen i obezglavljen, u neverici jer je ipak preživep, ne odustaje, ne predaje se frustracijama, kompleksima, traumama i šizofreniji iii nastavljaaa! Kreće od 0, i ide laganooo.. 1, 2, pa 3..

Neko pa’ne u prvom kolu srećnog točka, neko pobedi sve mašine i priorde ovoga sveta, a neko možda ipak voli da se igra, da ne razmišlja ni o gubitku, ni o dobitku. Sve je tren! Ljubav je sve. I seks. I žena. I muškarac. I čitav rod, i svaki kamen, i svaka kap. I vazduh.

Cosmopolitan

Nema komentara

Ostavi komentar