Tračarske titule - Stoglava Aždaja
2304
post-template-default,single,single-post,postid-2304,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom

Tračarske titule

traca

Ceo život ste mi govorili kako su žene tračare a ja se ceo život susrećem s jednom te istom činjenicom a to je da uprkos vekovima koji prolaze još uvek se rodila nije veća tračara od muškarca.
“ Ovu sam jebo tri puta“ , “ Vidiš ovu, e ovo ti je kurva, ali sam je ja jebo za đzabe“ , “ Ma devojka je nebitna bio sam s njom na jedno veče“ … To otprilike izgleda ovako, mada kad bolje razmislim ovo nisu ni tračevi već poslednji muški trzaji. Danas više niko ne proverava ono što izgovara, više se niko ne trudi da govori istinu, pre svega, o sebi pa onda samim tim i o drugima. Danas više niko ne želi da se trudi da ne bude lažov, lažni moralist ili scenarist. Svi sve i o svemu znaju, niko pojma nema o čemu govori, a svi samo govore, govore, govore i prenose. Kako se sačuvati? Nikako. Nema te izolacije koja bi vas mogla zaštiti od tuđih sranja i imaginacija. Ukoliko se isključite nemojte misliti da niko nije sposoban da vas uključi, na tren, kako bi vam saopštio neki novi trač, objasnio neki kič izmišljeni događaj i tome slično. Muškarci su u tome najbolji. Ne svi, naravno. Pojedini koji su svima vama “nabili“ prosek i podarili titulu neprikosnovene tračare. Od muških tračeva se ne možete odbraniti. Jedino što možete u tim situacijama je to da nestanete, izbrišete glavne junake i njihova imena iz svoje mudre glave, očešljate kosu, stavite maskaru i eventualno rumenilo, obujete patike za trčanje i odete na flašu vina u svom omiljenom kafiću. Sve se da iskulirati samo kada ste svoji.
Živeli!

Nema komentara

Ostavi komentar