Volim da ga volim - Stoglava Aždaja
922
post-template-default,single,single-post,postid-922,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom

Volim da ga volim

b245295a513622f42383b0b4ba815ddd

Inspiriše me ljubav. Uvek trebam ljubav. Ceo život je tražim i ceo život je imam. Oko sebe i u sebi. Mislila sam da se ljubav traži večno. Možda se i traži. Ne znam. Meni se čini da sam je ja pronašla. Onako slobodu, neformalnu, crvenu, strastvenu i iskrenu.

Pogledala sam ga, jednom, pre nekoliko godina i znala sam da ću voleti da ga volim. I, volela sam da ga volim. I, još uvek volim da ga volim. Mrsili su nam se i razdvajali putevi, ali ja sam uvek svesno ili nesvesno išla ka njemu, ne pitajući smem li i imam li snage za to. Smela sam jer sve što volim ja to i smem. Postoji samo ono što neću. Međutim i to “neću“ me je vodilo ka njemu. Budila sam sopstvene ideale svaki put kada ga pogledam u one crne, nemirne, iskrene i voljene oči. Menjao je moj svet. Pokazao mi je na koje sve načine mogu da ga volim. Ne, nije ga lako voleti. U tome i jeste njegova čar. Ali sam ja neprestano tražila još više hrabrosti za nas. Tragala sam i trčala , čak i po besmislu, kako bih pronašla naš smisao. Našla sam ga, iako ga još uvek tražim. Sve što se pronađe i nekreativno fiksira, izgubi smisao. Zato se mi, još uvek, tražimo. Ali, sada, naš smisao tražimo u smislu. Više se ne tražimo kroz daljinu. Sada se tražimo rečima, pogledima i osmehom. Ne računamo vreme, iako ponekad pogledamo na sat. Kako? Pa lepo. Kazaljke nam ne znače ništa, brojevi još manje. Naučio me je da volim van vremena i prostora. Naučio me je da muškarac može ženi biti najbolji prijatelj. Na tome sam mu najviše zahvalna. Širio mi je ruke kada sam to najmanje zaslužila, a kada sam to najviše trebala. Pobeđivao je sve svoje slabosti jer mi je verovao i onda kada sam lagala. On nije običan čovek. On je poseban. Poseban i moj. On je moj muškarac, moj najbolji prijatelj, moj najveći oponent i moja najveća ljubav. On je moja slobodna, neformalna, neopterećena i iskrena ljubav.

Od srca,

Senzitivna Aždaja

2 Komentara
  • Wojciech
    Objavljeno u 20:26h, 06 decembra Odgovori

    1/2 + 1/2 = Volim ga da ga volim! 🙂

  • Bandido
    Objavljeno u 05:37h, 16 juna Odgovori

    E,ovo je vec nesto specijalno 🙂

Ostavi komentar